AM Chair - Vitra

Alberto Meda

AM Chair - Vitra

De AM Chair is het resultaat van een samenspel tussen techniek, kwaliteitsdesign en ervaring, waarbij ergonomische functionaliteit wordt verenigd met technische elegantie. Dynamische armleuningen en een in de hoogte verstelbare rugleuning verlenen de stoel een emblematisch uitzicht, terwijl het slanke kunststofframe en de doorzichtige bekleding in netweefsel een gevoel van lichtheid en elegantie geven.

Bureaudraaistoel met 2D- of 3D-armleuningen overeenkomstig EN 1335, 'Ergonomics Approved' certificaat (LGA Nürnberg).

Zitmechanisme: gewichtafhankelijk synchroonmechanisme en handmatige regeling van de weerstand van de rugleuning met 180°-regelknop. De rugleuning kan in rechte positie worden vergrendeld. Standaard uitgerust met regeling van de zithoogte en zitdiepte.

Zitting: zitplaat van polyamide; komzitkussen van polyurethaanschuim; stoffen bekleding.

Rug: bekleding van de rugleuning in LightNet-netstof, gespannen over het frame. Rugleuningframe van polyamide in deep black. Standaard met in de hoogte verstelbare rugleuning.

Armleuningen: 2D-armleuningen die in de hoogte en breedte kunnen worden versteld, of 3D-armleuningen die in de hoogte, breedte en diepte kunnen worden versteld. Armleuningen in polyamide met polyurethaanvulling, beiden in deep black.

Onderstel: vijfsteronderstel in polyamide (deep black) of gepoedercoat aluminium in deep black, met dubbele zwenkwielen (Ø 60 mm) of glijders.

Prijs voor een AM Chair ( met 2D armleggers, onderstel zwart, zit in stof, rug netweave ) 586 EUR excl. BTW 21% of 709 EUR incl. BTW 21%

BijlageGrootte
PDF-pictogram Zitting in stof 1.19 MB
PDF-pictogram Rug in netweave340.24 KB
PDF-pictogram Gebruiksaanwijzing1.22 MB
PDF-pictogram Productfolder338.31 KB
AM Chair - Vitra
AM Chair - Vitra
AM Chair - Vitra
AM Chair - Vitra
AM Chair - Vitra
AM Chair - Vitra

Vraag uw offerte

Contacteer ons