Comforto

Op zoek naar een Comforto verdeler in de regio Gent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Comforto is een toonaangevende naam in de wereld van ergonomie en comfort op de werkplek. Met hun jarenlange ervaring en expertise hebben ze een reputatie opgebouwd als dé specialist in het ontwerpen en produceren van ergonomische bureaustoelen die zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort tijdens lange werkdagen.

Wat Comforto onderscheidt van andere bureaustoelproducenten is de focus op ergonomie. Ze begrijpen dat een goede zithouding essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van werknemers. Daarom investeren ze veel tijd in R&D voor het produceren van bureaustoelen die voldoen aan de hoogste ergonomische normen (DIN-norm, NPR-norm).

De bureaustoelen van Comforto zijn volledig instelbaar en voorzien van geavanceerde functies waaronder: verstelbare rugleuning, 2-D, 3-D, 4-D of 4-D Float armleuningen, zitdiepte-instelling, hogere zithoogte, zitneig-verstelling, lumbaal-verstelling, een zeer uitgebreid gamma van kwalitatieve stoffen alsook leder en kunstleder, verstelbare hoofdsteun en verschillende zitkussens.

Iedere bureaustoel kan gepersonaliseerd worden zowel op het vlak van ergonomie en design: rugleuning in stof of Netwave, meerdere onderstelafwerkingen (kunststof, zwart metaal gepoedercoated, aluminium gepolijst, aluminium verchroomd) en wielen voor een zachte ondergrond (zoals tapijt) of wielen voor een harde ondergrond (natuursteen, parket, linoleum, enz.).

Elke gebruiker kan de stoel aanpassen aan zijn of haar behoeften. Bovendien zijn de stoelen gemaakt van hoogwaardige Duitse materialen en hebben ze een stijlvol en modern design. Comforto begrijpt het belang van een goede werkhouding en levert bureaustoelen die bijdragen aan uw ergonomische werkplek.