ID Soft - Vitra

Antonio Citterio

ID Soft - Vitra

De rugleuning van de ID Soft is voorzien van een integrale binnenbekleding en biedt daardoor een grote mate van comfort, terwijl de strakke en sobere vormgeving de stoel een discreet voorkomen verleent. De ID Soft past dan ook in vrijwel elke kantooromgeving. De rugleuning van de ID Soft is in de hoogte verstelbaar om ook zeer lange mensen voldoende steun in de schouders te bieden.

Bureaudraaistoel met 2D- of 3D-armleuningen volgens EN 1335, met het keurmerk 'ergonomisch getest'. De versie met FlowMotion-mechanisme, met voorwaartse kanteling en instelbare zitdiepte, voldoet aan BS 5459-2 (24-uurstest).

Mechanisme: FlowMotion-mechanisme, kan in rechte zithouding worden vergrendeld. Mechanisme heeft dezelfde kleur als het frame (basic dark of soft grey). Verkrijgbaar met of zonder gesynchroniseerde voorwaartse kanteling (kan uitgezet worden) en met of zonder regeling van de zitdiepte. Tegendruk van de rugleuning en voorwaartsneiging afzonderlijk instelbaar.

Rugleuning: polyamide (basic dark of soft grey), in de hoogte verstelbaar, met binnenbekleding van polyurethaanschuim. Bekleding van dichtgeweven stof of 3D-netweefsel.

Armleuningen: in hoogte en breedte verstelbare 2D-armleuningen of in hoogte, breedte en diepte verstelbare en 360° draaibare 3D-armleuningen. Armsteundragers van gepolijst aluminium. Armleuninghulzen van polyamide in dezelfde kleur als het frame (basic dark of soft grey). Met polyurethaankussens in basic dark (bij frames in basic dark) of dim grey (bij frames in soft grey). Optioneel zijn ook ringarmleuningen van gepolijst persgietaluminium met of zonder hoogteverstelling leverbaar voor gebruik in vergaderruimten. Bij ringarmleuningen met hoogteverstelling hebben de armsteundragers van polyamide dezelfde kleur als het frame (basic dark of soft grey).

Zitting: binnenbekleding van polyurethaanschuim. Optioneel leverbaar met een komzitting. Bekleding van zitting en rugleuning uitgevoerd in dichtgeweven stof of 3D-netweefsel.

Onderstel: vijfsteronderstel van polyamide (basic dark) of gepolijst spuitgietaluminium met dubbele zwenkwielen (Ø 60 mm) of glijders.

Vergaderstoel: vergaderstoel met draaibaar viersteronderstel van gepolijst spuitgietaluminium op glijders in overeenstemmingmet EN 16139. FlowMotion-vergadermechanisme (geen voorwaartse kanteling, geen regeling van de zitdiepte) met individuele regeling van de weerstand van de rugleuning; vaste zithoogte met schokabsorberende vering voor extra comfort.

Opties: zittingen met een bekleding van Silk Mesh zijn tegen meerprijs ook leverbaar met gepatenteerde Clima Seat voor nog langer zitcomfort.

€ 663,08 Incl. 21% BTW

Categorie: Bureaustoelen

Merk: Vitra

ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra
ID Soft - Vitra

Vraag uw offerte

Contacteer ons