Masters - Kartell

Philippe Starck

Masters - KartellMasters - KartellMasters - KartellMasters - KartellMasters - KartellMasters - Kartell

Designstoel Kartell model Masters is een echte hommage aan drie symboolstoelen, opnieuw bekeken door het creatieve genie van Starck. De unieke silhouetten van de “Serie 7” van Arne Jacobsen, de “Tulip Armchair” van Eero Saarinen en de “Eiffel Chair” van Charles Eames versmelten in een gewelfd geheel, om leven te schenken aan een originele en innemende fusie.

De zitting van Masters wordt ondersteund door vier dunne poten en is ruim en comfortabel. Dankzij de bijzondere afwerking is de stoel op sensuele wijze fluweelzacht. Het bijzondere van deze stoel ligt natuurlijk in de rugleuning: de kromlijnige kruising van de drie verschillende leuningen creëert volle lijnen en open ruimtes, die uiteindelijk samenkomen in de omtrek van de stoel. Masters is licht, praktisch, stapelbaar en verkrijgbaar in talrijke kleuren. De stoel kan ook buiten gebruikt worden.

De stoel Masters werd beloond met de prestigieuze “Good Design Award 2010”, uitgereikt door het ChicagoAthenaeum – Museum of Architecture and Design en met de Red Dot Design Award in 2013.

Categorie: Stoelen

Merk: Kartell

Vraag uw offerte

Contacteer ons