My Screen - Markant

My Screen - MarkantMy Screen - MarkantMy Screen - MarkantMy Screen - MarkantMy Screen - MarkantMy Screen - MarkantMy Screen - MarkantMy Screen - Markant

Met My Screen introduceert Markant het nieuwe scheidingswanden en -panelen programma voor de complete werkomgeving. My Screen is verkrijgbaar voor verschillende toepassingen: gemonteerd aan het bureau, als (dubbele) cubicle of vrijstaand in de ruimte.

Naar wens gestoffeerd, uitgevoerd in stofstaal of in custom print doek en allen naar keuze met een akoestische vulling. Daarnaast heeft u de keuze uit een wit frame of een zilver frame voor uw My Screen.

In veel situaties volstaat een visuele scheiding van de omgeving, om mensen in staat te stellen individueel of in klein groepsverband (tijdelijke) taken uit te voeren. Soms is het echter zeer wenselijk om medewerkers ook akoestisch afstand te laten nemen van hun omgeving. My Screen is speciaal ontwikkeld om in al deze behoeftes te voorzien. De engineers van MyScreen hebben de ontwikkeling van onze schermen en panelen gebaseerd op 3 uitgangspunten: akoestiek, MVO en personalisering.

Categorie: Scheidingswanden

Merk: Markant

Vraag uw offerte

Contacteer ons