Vitra

Op zoek naar een Vitra verdeler in de regio Gent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vitra is een merk dat al decennialang bekend staat om zijn iconische ontwerpen en innovatieve benadering van meubeldesign. Het heeft een indrukwekkende collectie van tijdloze stukken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Een van de meest bekende ontwerpen van Vitra is de Eames Lounge Chair, een absolute klassieker die al sinds de jaren '50 mensen in stijl laat ontspannen. Met zijn comfortabele lederen bekleding en elegante houten frame is deze stoel een ware blikvanger in elke ruimte. Ontworpen door Charles & Ray Eames, is dit 'het icoon’ van Vitra bij uitstek!

Maar Vitra staat niet alleen bekend om zijn iconische Eames Collectie stoelen. Het merk heeft ook een breed scala aan andere meubelen, zoals vergadertafels, bezoekersstoelen, accessoires en vooral zijn ergonomische bureaustoelen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor ze echt een lust voor het oog zijn.

Wat Vitra écht onderscheidt, is de toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo werkt het merk samen met gerenommeerde ontwerpers om producten zowel functioneel als met vakmanschap te vervaardigen. Enkele bekende design ontwerpers zijn o.a. Antonio Citterio, Maarten Van Severen, Alberto Meda, Ronan & Erwan Bouroullec, Jean Prouvé, Jasper Morrison, Verner Panton en vele anderen.

Vitra staat niet alleen bekend om zijn unieke en innovatieve ontwerpen op het gebied van interieur meubelen, maar ook zijn innovatieve ontwerpen van hoge kwaliteit.

Een ander onderscheidend kenmerk van Vitra is de focus op het creëren van tijdloze ontwerpen. Vitra streeft ernaar om meubels te maken die niet onderhevig zijn aan trends, maar jarenlang relevant blijven. Dit zorgt ervoor dat Vitra-producten een investering zijn die de tand des tijds doorstaan.

Tot slot staat Vitra bekend om zijn betrokkenheid bij kunst en cultuur. Het merk heeft een eigen designmuseum en organiseert regelmatig tentoonstellingen.

Ontdek het volledige aanbod op de Vitra-website.