Workbays - Vitra

Ronan & Erwan Bouroullec

Workbays - Vitra

Met Workbays hebben Ronan en Erwan Bouroullec een systeem ontworpen dat een nieuwe visie op de werkomgeving belichaamt. Workbays is een eenvoudig en multifunctioneel meubelsysteem dat werknemers de vrijheid geeft om de optimale omgeving uit te zoeken voor een bepaalde taak.
Workbays kan op drie manieren worden ingedeeld:

  1. Workbays Focus - bieden plaats om rustig en geconcentreerd te werken.
  2. Workbays Meet - creëren plaatsen voor communicatie.
  3. Workbays Space - vormen een kamer binnen een kamer, om functionele zones zoals kleerkasten, printereilanden, keukens enz. te creëren.

De modules worden geleverd met alles wat gebruikers nodig hebben: werkoppervlak, zitoppervlak, optionele opbergmogelijkheden en stroomaansluitingen. De Workbays voorzien in de behoefte aan geluiddemping doordat ze storende omgevingsgeluiden absorberen. Ze kunnen spontaan gebruikt worden als telefooncel, videoconferentieruimte, leeshoek, vergaderruimte of rustige plek voor een koffiepauze. Met hun subtiele maar opvallende organische vormen geven de Workbays een ruimte duidelijkheid en structuur. Workbays kunnen gemakkelijk worden samengesteld en geïntegreerd in vrijwel elke ruimte. Ze kunnen naar believen gecombineerd, uitgebreid of aangepast worden aan veranderende omstandigheden. De modules zijn veelzijdig, licht en eenvoudig te plaatsen zonder lawaai, rommel of beschadiging van het gebouw.

De Workbays zijn geconstrueerd van slanke aluminiumprofielen met organisch gevormde wandelementen van geperst polyesterfleece. Het gebruik van dit lichte en sterke materiaal is een baanbrekende innovatie in de meubelbranche. Het is geluidwerend, verleent het kantoormeubelsysteem een visueel aantrekkelijk aspect en de stof voelt aangenaam aan.

Categorie: Bureaus

Merk: Vitra

Workbays - Vitra
Workbays - Vitra
Workbays - Vitra
Workbays - Vitra
Workbays - Vitra
Workbays - Vitra
Workbays - Vitra
Workbays - Vitra

Vraag uw offerte

Contacteer ons