Downtown - Poltrona Frau

Jean-Marie Massaud

Downtown - Poltrona FrauDowntown - Poltrona FrauDowntown - Poltrona FrauDowntown - Poltrona FrauDowntown - Poltrona FrauDowntown - Poltrona Frau

Bedreven, elegant, tijdloos ... DownTown is de fauteuil (ideaal voor het werken), speciaal gewijd aan de veeleisende beslissers waarvan de keuze afhangt van comfort en een verfijnde elegantie. Een technische stoel die er uitzien als een silhouet. Handgemaakt door Poltrona Frau, een waarborgen van de hoogste kwaliteit. Meer dan een sculptuur, DownTown is een sensuele en karakteristieke creatie van Jean-Marie Massaud. Downtown is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen: President, Executive, Managerial, Ontmoeting en Bezoeker.

De bekleding, versierd met toon-op-toon of contrasterende stiksels, is gemaakt met Pelle Frau® leder uit de Color System, en is ook verkrijgbaar in een versie met micro-perforaties aan de binnenkant van de rugleuning, armleuningen en kussen. In de President, Executive, Bestuurlijke en Meeting versies, de vijfspaaks rusten basis, verkrijgbaar in gepolijst aluminium of met een zwarte afwerking, is voorzien van zachte, self-blocking "W" type wielen die zich aanpassen aan alle soorten vloeren. The Visitor versie heeft een 4-spaaks base met draaibare plastic glijders die beschikbaar zijn voor de andere versies zijn, op verzoek, ook.

De President, Executive en Managerial versies zijn in hoogte verstelbaar en draaien door de hendel te trekken onder de zitting aan de rechterkant. De "Syncron" draaien mechanisme voor de zitting en de rugleuning kan de stoel om de bewegingen van het lichaam gemakkelijk te begeleiden, waardoor buitengewoon comfort te garanderen. Mechanisme van de leunstoel's maakt het mogelijk om te worden opgesloten in 4 verschillende posities. Een duw-dragende mechanisme zorgt Downtown Meeting om te roteren rond zijn as. Bezoeker centrum is voorzien van een automatische terugkeer rotatiemechanisme door een weerstand lager, waardoor de stoel te draaien en terugkeren naar zijn oorspronkelijke positie.

Categorie: Bureaustoelen

Merk: Poltrona Frau

Vraag uw offerte

Contacteer ons